17 / 04 / 2024

cihan inşaat anadolu projeleri

cihan inşaat anadolu projeleri

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2020!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri adını yazdırabildi? İşte Anadolu 500 listesine adını yazdıran inşaat şirketleri...

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2019!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri girebildi? İşte Anadolu 500 listesine giren en iyi inşaat şirketleri...

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2017!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. İşte Anadolu 500 listesine giren en iyi inşaat şirketleri...

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı!

Erzurum’da yapımına 2012 yılında başlanan, Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (ATASAM) bağlı çalışacak Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

İnşaatçılar Anadolu'ya yöneldi!

İstanbul'da merkezi bölgelerdeki arazi fiyatlarının artması inşaatçıları Anadolu'ya yönlendirdi. İstanbul'da konut getirisi aylık yüzde 0.7’de kaldı.

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

İnşaat sektöründe yeni düzenlemelere ihtiyaç var!

Cihan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, inşaat sektöründe birçok alanda yeni düzenlemeye ihtiyaç olduğunu açıkladı. 

cihan inşaat anadolu projeleri Haberi

cihan inşaat anadolu projeleri

Cihan İnşaat'ın projesi Avrupark Bahçekent'te yüzde 60 satıldı. 21 blok halinde yükselen Avrupark Bahçekent projesi 1.394 konut ve 86 ticari birimden meydana geliyor. Avrupark Bahçekent projesinin tamamı Nisan 2018 yılında teslim edilecek.


Avrupark Bahçekent projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin satışı devam ediyor. Avrupark Bahçekent projesinde fiyatlar 319 bin liradan başlıyor.


Bahçekent'te yaşam Mayıs'ta başlayacak

Emlak Konut'un Bahçekent projeleriyle birlikte gelişen bölgede ilk etap olan Bahçekent Emlak Konutları Mayıs ayında teslim ediliyor. Avrupark Satış Müdürü Korkut Aksakal, "Havalimanıyla birlikte bölgede metro hattı da faaliyete geçecek. Bahçekent'te günlük yaşantıyı karşılayacak her şey var. Parklar, yollar ve sosyal alanların hepsi tamamlanmış durumda. Yalnızca Hayat Camii kaldı. O da 2017 yılında tamamlanacak." şeklinde konuştu.


Avrupark'ta yatırım mı oturum mu?

Avrupark Bahçekent projesinde yatırım...