23 / 04 / 2024

Ankar Bina Yönetimi Temizlik ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 


Ankar Bina Yönetimi Temizlik ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Gündoğ tarafından kuruldu. 



Ankar Bina Yönetimi Temizlik ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Gündoğ tarafından kuruldu. 

Ankar Bina Yönetimi Temizlik ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
BİNA YÖNETİMİ -Her türlü özel ve kamu amaçlı site,bina,işyeri ve AVM vb.yerlerin bir sözleşmeye dayalı olarak profesyonel olarak yönetim işlerini oluşturmak ve yönetmek,asansör bakım hizmetleri sunmak. TEMİZLİK -Her türlü özel ve kamu amaçlı site,bina,işyeri ve AVM vb.yerlerin bir sözleşmeye dayalı olarak profesyonel olarak temizlik işlerini yapmak ve yönetmek. İLAÇLAMA -Her türlü özel ve kamu amaçlı site,bina,işyeri ve AVM vb.yerlerin bir sözleşmeye dayalı olarak ve profesyonel olarak ilaçlama işlerini yapmak ve yönetmek. TARIM VE GIDA -Her türlü tarım,hayvansal ve gıda ürünlerinin yetiştiriciliği,bakımı,toplanması ve toptan ve perakende alım ve satımı ve malzemesinin tedarik işleri. GAYRİMENKUL VE İNŞAAT -Her türlü özel ve kamu amaçlı site,bina,işyeri ve AVM vb.yerlerin bir sözleşmeye dayalı olarak ve profesyonel olarak inşaat ve malzeme tedariki işlerini yapmak ve yönetmek,alım-satım ve kiralama işlerini yapmak -Her türlü inşaat ve gayrimenkul faaliyeti ile ilgili konularda danışmanlık yapmak. ---Şirket yukarıda sayılan faaliyetlerle ilgili özel ve kamu ihalelerine katılabilir. ---Şirket yukarıda sayılan faaliyetlerle ilgi olarak yurt dışı faaliyetlerde,ihracat ve ihtalat faaliyetlerinde bulunabilir.


Geri Dön