29 / 03 / 2024

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 35-40 bin kişilik bir stat yapılacak!

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 35-40 bin kişilik bir stat yapılacak!

Murat Cavcav, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. Futbol Zirvesi'nde Ankara'da inşa edilmesi planlanan statla ilgili açıklamasını önemli bulduğunu söyledi.



Başkanı Murat Cavcav, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı stat müjdesini değerlendirdi. Cavcav, "Stat inşaatı için çok bekledik ama anladığım kadarıyla buna değecek" dedi 


Iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme hattından uzaklaşan Gençlerbirliği, gözünü üst sıralara dikti. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor'u sahasında 1-0 yenen başkent ekibinde kulüp başkanı Murat Cavcav, değerlendirmelerde bulundu. Cavcav, 94. kuruluş yıl dönümlerini kutladıkları haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarım dile getirerek, futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti. 


"BİR MAÇIMIZ EKSİK" 


Çaykur Rizespor galibiyetiyle 32 puana ulaşarak, 10. sıraya yükseldiklerine dikkati çeken Cavcav, "Bizim için her maç önemli.. Çaykur Rizespor karşısında aldığımız üç puanla bü sezon ilerleyen haftalarda yapacağımız maçlar daha önemli hale geldi. Kazandıkça karşılığım alacağımız bir tablo var. Tabloda bizden yukarıda bulunan takımlarla aramızda büyük farklar yok. Kalan maçlarda istediğimiz puanları alırsak yükseliriz. Ayrıca bir maçımız da eksik" ifadelerini kullandı. 


"BEKLEDİĞİMİZE DEĞECEK" 

Cavcav, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. Futbol Zirvesi'nde Ankara'ya inşa edilmesi planlanan statla ilgili açıklamasını önemli bulduğunu söyledi. Ankara'mn en kısa zamanda yeni stadma kavuşmasını temenni eden açıklamasını önemli buluyorum. Başkentimizdeki mevcut durumun bir mağduriyet olduğunu ifade ettiler. Hemen arkasından Ankara'da 19 Mayıs Stadı'mn yerine 35-40 bin kişilik bir stat yapılacağının müjdesini verdiler. Belki inşaatı için uzun süre bekledik ama anladığım kadarıyla buna değecek" diye konuştu.


Sabah Ankara 


Geri Dön