24 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürerek Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri destekledi. Belediye, doğal gaz, et, kırtasiye ve kantin gibi pek çok alanda sosyal yardım alan ailelere yönelik destek sağlamaktadır. Bu desteklerin yanı sıra, Ramazan ayı öncesinde genel ihtiyaçları karşılamaya yönelik bir yardım programı da başlatılmıştır. Bu sayede, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayı boyunca daha rahat bir şekilde yaşamaları hedeflenmektedir.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

TOPLAMDA 99 MİLYON 587 BİN 500 TL’LİK DESTEK YATIRILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan 199 bin 175 ailenin Başkent Kartı'na 500 TL tutarında ödeme yaparak toplamda 99 milyon 587 bin 500 TL'lik bir destek sağladı. Yapılan bu destekler, ihtiyaç sahibi ailelerin kendi ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri alışverişleri yapabilecekleri şekilde kullanılabilecektir. 

Peki,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'nden nasıl sosyal yardım alınır? İşte ayrıntılar...


Geri Dön