26 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ermenek'teki madencilere konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ermenek'teki madencilere konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karaman 'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut inşa edecek...




Karaman Ermenek'teki madenci aileleri için 6 adet sosyal konut yapılmasına karar verildi. Meclis'te ayrıca 7 belediyenin bütçesi onaylandı. 

Büyükşehir Belediyesi, Karaman'm Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan işçi ailelerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla 6 adet sosyal konut yapacak. Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Başkanlık Yazısı'na göre, maden kazası nedeniyle ekonomik ve sosyal yoksunluk içerisinde bulunan ailelerin barınmalarını sağlamak amacıyla inşa edilecek konutlar için gerek görülen her türlü malzemenin tedariki, proje çizimi ve maliyetlerinin karşılanması Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. 


BÜTÇELERE ONAY

 Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bu hafta başlayan bütçe maratonu da tüm hızıyla devam ediyor. Meclis'te 7 ilçenin daha bütçesi kabul edildi. 

Görüşmelerde Evren'in 2 milyon TL, Güdül'ün 22 milyon TL, Haymana'nın 26 milyon TL, Kalecik'in 8 milyon TL, Kazan'ın 75 milyon TL, Keçiören'in 390 milyon TL ve Pursaklar'm 60 milyon TL olarak belirlenen bütçeleri oy birliğiyle kabul edildi. 



HaberTürk


Geri Dön