16 / 04 / 2024

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 



Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi eski binası 2017'den itibaren boş bir şekilde duruyor. Sözcü'den  Başak Kaya'nın haberine göre; kaderine terk edilen binayla kimse ilgilenmedi. Bina ile ilgili konuşan CHP  Ankara  Milletvekili Levent Gök, hastaneye ilişkin şunları söyledi: 

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi nin eski binası kaderine terk edildi!

“*Madde bağımlılarının mesken edindiği hastane ve çevresinde oluşan güvenlik sorunları sebebiyle bölgede ikamet eden yurttaşlarımız da tedirgin…

* Bu konuyu Sağlık Bakanına sordum cevap alamadım. Aradan yıllar geçti ve çözüme yönelik herhangi bir adım atılmadığı gibi sorunlar da derinleşti.

* Halkımızın vergileriyle inşa edilen binalar ağır bir deprem geçirmişçesine enkaza dönüşmüş, milyarlarca liralık zarar meydana gelmiş.

* Bu tablo devlet ciddiyetiyle de bağdaşmayan köhne bir savurganlığın sonucu olarak karşımızda duruyor. Halkımızın ödediği vergilerin israfına ivedilikle son verilmesi gerekmektedir.”

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!


Geri Dön