19 / 04 / 2024

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.



Ankara Emniyet  Müdürlüğü binası yıkılıyor!


FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında F-16’ların bombalaması sonucu kullanılmaz hale gelen  Ankara  Emniyeti’nde yıkım başladı.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında, FETÖ'cü hainlerin F-16'larla üç kez bombaladığı Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi içerisinde, İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasında bulunan eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası ve yemekhanenin yıkım çalışmaları başladı. Darbecilerin saldırısında ağır hasar alan Ankara Emniyet Müdürlüğü yerleşkesindeki 10 katlı bina, 51 yıldır hizmet veriyordu. 1956 yılında inşaatına başlanan ve başlangıçta hastane olarak planlanan bina, 1965 yılında tamamlanarak Ankara Emniyet Müdürlüğü hizmet binası olarak faaliyete geçti.


Sabah


Geri Dön