26 / 04 / 2024

Ankara Golfkent satılık!

Ankara Golfkent satılık!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent satılık daire fiyatları 164 bin liradan başlayarak yükseliyor. 3 etap olarak inşa edilen Ankara Golfkent Evleri projesinde ilk etabın teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...




Golfkent konut projesi  Ankara  Eskişehir Yolu üzerinde Yenimahalle bölgesinde inşa ediliyor.  Turyap  imzasını taşıyan  Golfkent  Evleri Ankara projesi üç etap olarak hayata geçiriliyor.


Ankara Golfkent satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Turyap Golfkent Ankara projesinde 2 bin 640 adet konut bulnuyor. Yenimahalle Golfkent satış ofisi ile 0312 299 02 20 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Ankara Golfkent Evleri ödeme planı dahilinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan konut bakiye tutarı banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor.


Turyap Golfkent Evleri projesinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, golf sahası, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.



Ankara Golfkent satılık!


Ankara Golfkent satılık daire fiyatları 164 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Turyap Golfkent Evleri teslim tarihi birinci etapta bulunan konutlar için 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor. Ankara Golfkent teslimleri ikinci etapta iki yıl sonra başlıyor.


Golfkent Ankara nerede?

Golfkent Ankara adres bilgileri : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Golfkent Ankara ulaşım


Ankara Golfkent satılık!


Golfkent Ankara iletişim 

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön