23 / 04 / 2024

Golfkent satılık daire!

Golfkent satılık daire!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Golfkent satılık daire fiyatları 164 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Turyap Golfkent Evleri Ankara ödemeleri yüzde 30 peşinat ödendikten sonra banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...




Golfkent Evleri projesi  Turyap  tarafından  Ankara  Yenimahalle'de Batıkent bölgesinde hayata geçiriliyor. Ankara  Golfkent  Evleri projesi 1 milyon 260 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Golfkent satılık daire fiyatlarından önce Ankara Golfkent Evleri'ndeki daire tiplerinden bahsedelim. Ankara Golfkent Evleri 2 bin 640 adet daireden oluşuyor.


Golfkent satılık daire tipleri olarak 1+1 dairelerden 5+1 dairelere kadar alternatif bulunuyor. Golfkent Evleri Ankara satış ofisi ile 0312 299 02 20'yi arayarak, bilgi alabilirsiniz.


3 etap halinde yükselen Turyap Golfkent Evleri Ankara ödemeleri yüzde 30 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ankara Golfkent Evleri teslim tarihi ilk etapta 2013 yıl sonu olarak belirtiliyor.


Turyap Golfkent Ankara teslimleri ikinci etapta ise 24 ay sonra yapılıyor. Golfkent satılık daire fiyatları 164 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Turyap Golfkent Evleri Ankara projesi içerisinde fitness center, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, golf sahası, yürüyüş yolları yer alıyor.


Turyap Golfkent Evleri Ankara nerede?

Turyap Golfkent Evleri Ankara adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Turyap Golfkent Evleri Ankara ulaşım


Golfkent satılık daire!


Turyap Golfkent Evleri Ankara iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön