24 / 04 / 2024

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.



ABB Portaş, müteahhit, inşaat şirketleri, kooperatifler ve yatırımcılar için 2 bin metrekareden 50 bin metrekareye konut, villa, iş yeri, otel, okul ve hastane imarlı arsaları satışa sundu. 

Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında yer alan Golfent'teki 26 imarlı arsa satılıyor.  Ankara  Golfkent hasılat paylaşımı arsaları için teminat bedeli 100 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor.

700 bin metrekare yeşil alandan meydana gelen proje kapsamında kentsel tasarım onaylı, plan ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında olan arsalar, inşaat şirketleri ve müteahhitlerin satışına sunuldu.

Yalın, moden ve rasyonel mimari tasarıma sahip Golfkent projesinin sosyal donatı alanları arasında Doğal gölet, organik tarım yapabileceğiniz hobi bahçesi, açık havada satranç alanı, carting pist bulunuyor. Proje az katlı villa konseptiyle inşa edildi.

Ankara Golfkent teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Proje sunumunu için tıklayın
İmar paftaları için tıklayın

Teklifler, Turyap Holding’in 19 Mayıs Cad. Dr. İsmet Öztürk Sok. Şişli Plaza Ofis Blokları, C1 Blok Kat Şişli 34360 İstanbul adresinde kabul edilecek.

Detaylı bilgi için: 0212 373 13 00


Geri Dön