27 / 04 / 2024

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.



Turyap Holding,  Ankara  Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı müteahhit, inşaat şirketleri, kooperatifler ve yatırımcılar için satışa sunuyor. Proje az katlı villa konseptiyle inşa ediliyor.

Ankara'nın yeni yaşam merkezinde konumlanan proje Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında yükseliyor. Arsaların büyüklükleri 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişiyor. Toplam 700 bin metrekare yeşil alandan oluşan proje kapsamında kentsel tasarım onaylı, plan ve projeleri hazırlanan, ruhsat aşamasında olan arsalar satışta.

Yalın, modern ve rasyonel mimari tasarımla inşa edilen Golfkent projesinde hobi bahçesi, açık havada satranç alanı, carting pist gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Ankara Golfkent teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü! 

Proje sunumunu için tıklayın 
Arsa teklif şartnamesi için tıklayın

Teklifler, Turyap Holding’in 19 Mayıs Cad. Dr. İsmet Öztürk Sok. Şişli Plaza Ofis Blokları, C1 Blok Kat Şişli 34360 İstanbul adresinde kabul edilecek.

Detaylı bilgi için: 0212 373 13 00

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!


Geri Dön