29 / 03 / 2024

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.



Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"nde yer alan konut ve ticaret alanlarını satışa çıkarıyor.  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İlkbahar Mahallesi Çankaya adresinde yer alan 97 konut ve 5 ticari dükkan ihale usulüyle satışa sunuluyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN UYGUN FİYATA DAİRE

Hemen teslim ve peşin olarak satışa sunulacak konutların fiyat aralığı ise 220-700 bin TL arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1 ile 5+1 daire tiplerinin yer aldığı konutların büyüklükleri de 101 ve 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Turan Güneş Bulvarı ve İmrahor Vadisi’ne cepheli Mogan ve Eymir Gölü manzaralı bir alanda depreme dayanıklı olarak hayata geçirilen "Güneypark Konutları", sosyal donatıları, peyzaj düzenlemesi ve teknolojik donanımı ile dikkat çekiyor.

KALAN KONUTLAR İÇİN SATIŞLAR DEVAM EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından pazarlık usulü ihaleyle satışa çıkarılan konutlara sahip olmak isteyen vatandaşlar, “(0312) 507 25 60 numaralı” telefondan ya da Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi, No:5, Kat:14 Yenimahalle adresindeki Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı'na başvurarak bilgi alabiliyor.


Geri Dön