25 / 04 / 2024

Ankara Güneypark Konutları satış

Ankara Güneypark Konutları satış

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Güneypark arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Güneypark arsaları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Güneypark Konutları satışa çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında konut ve ticaret alanlarını satışa sunuluyor. 

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

Ankara Güneypark imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Güneypark’a ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planları değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede peşinatlar 19 bin 395 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Ev fiyatlarının 181 bin 433 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Gülseren'de peşinatlar 18 bin 143 liradan başlıyor.

Güneypark Dönüşüm Konutları'nda kuralar çekildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Oran'da yürütülen "Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için üretilen 2 bin 198 adet konut, noter huzurunda çekilen kurayla sahiplerini buldu.

Ankara Güneypark Konutları satış Haberi

Ankara Güneypark Konutları satış

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"nde yer alan konut ve ticaret alanlarını satışa çıkarıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İlkbahar Mahallesi Çankaya adresinde yer alan 97 konut ve 5 ticari dükkan ihale usulüyle satışa sunuluyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN UYGUN FİYATA DAİRE

Hemen teslim ve peşin olarak satışa sunulacak konutların fiyat aralığı ise 220-700 bin TL arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1 ile 5+1 daire tiplerinin yer aldığı konutların büyüklükleri de 101 ve 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Turan Güneş Bulvarı ve İmrahor Vadisi’ne cepheli Mogan ve Eymir Gölü manzaralı bir alanda depreme dayanıklı olarak hayata geçirilen "Güneypark Konutları", sosyal donatıları, peyzaj düzenlemesi ve teknolojik donanımı ile dikkat çekiyor.

KALAN KONUTLAR İÇİN SATIŞLAR DEVAM EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından pazarlık usulü ihaleyle satışa çıkarılan...