27 / 04 / 2024

Ankara Hitit Ayaş Termal'de 10 bin TL'ye devremülk!

Ankara Hitit Ayaş Termal'de 10 bin TL'ye devremülk!

Ankara'nın Güdül mevkiinde hayata geçen Hitit Ayaş Termal Tesisleri'nde 220 daire aktif olarak hizmet veriyor. Hitit Ayaş Termal'de devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlayıp 60 bin TL'ye kadar yükseliyor.



Ankara Güdül'de hayata geçen Hitit Ayaş Termal Tesisleri'nde 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Hitit Ayaş Termal'de devremülk daireler 25 bin devre halinde satışa sunuluyor. 


Hitit Ayaş Termal'de satılık devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Daire tipi ve dönemlere göre değişiklik gösteren Hitit Ayaş Tatil Köyü'nde fiyatlar 60 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Ankara Hitit Ayaş Termal'de daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 160 bin metrekare alana sahip Güdül Hitit Ayaş Termal'de daireler 24 metrekareden başlayıp 92 metrekareye kadar çıkıyor. 


220 dairenin aktif olarak hizmet verdiği Hitit Ayaş Termal Tatil Köyü'nde restoran, havuz, spa merkezi, alışveriş merkezi, dal hastane ve deklarasyon alanlar, açık-kapalı termal havuzlar, yapay deniz ve kum plaj, spor alanlar, yeşil alanlar gibi imkanlar sunuluyor. 


Hitit Ayaş Termal adresi: Çoban Hamamı Mevkii Çağa/Güdül ANKARA


Tel :0312 700 05 05

Web: www.hititayastermal.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön