19 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü içinde Türk hamamı ve havuzların bulunduğu dairelerle dizayn edildi. Dubleks taş termal villalar ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana gelen projede dire büyüklükleri 74 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Afyonkarahisar'da hayata geçen Ceylan Termal'de taş villalar 168 metrekare olarak tasarlandı.  1 adet ebeveyn yatak odası bulunan taş villalarda 1 adet de çocuk odası bulunuyor.


1+1 stüdyo daireler ise 2 yetişkin 2 çocuk kapasiteye sahip.  Ceylan Termal Devremülkleri'ndeki stüdyo daireler 74 metrekare ile 104 metrekare arasında değişen yüzölçümlerinde dizayn edildi.


Afyonkarahisar'ın Gazlıgöl mevkiinde konumlanan Ceylan Termal Tesisleri'ndeki villalarda toplam 4 yetişkin, 2 çocuk ağırlanabiliyor. Projenin  yüzde 65'i yeşil alan ev sosyal alanlardan meydana geliyor.


Gazlıgöl Ceylan Termal Tesisleri'nin sosyal imkanları arasında spor salonu, Türk hamamı, sağlık merkezi, anfi tiyatro gibi imkanlar yer alıyor.


Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlıyor. 


Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılıyor. Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satın alınan dairelerde taksit imkanı sunuluyor.


Ceylan Termal Tatil Köyü iletişim

Tel: 0272 273 72 71

Web: www.ceylantermal.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön