25 / 04 / 2024

Akasya Vadisi Kızılcahamam'da 9 bin TL'ye devremülk!

Akasya Vadisi Kızılcahamam'da 9 bin TL'ye devremülk!

30 bin metrekare alanda inşa edilen Akasya Vadisi Ankara'nın Kızılcahamam mevkinde yer alıyor. Projede yer alan devremülk dairelerin fiyatları 9 bin TL'den başlıyor.



Kızılcahamam Akasya Vadisi'nde yer alan devremülk daireler 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 270 konutun yer aldığı termal tesiste daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ankara Akasya Vadisi Kızılcahamam Termal Tesis'i 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Termal tesis Esenboğa Havalimanı’na 1 saat, Ankara’ya 40 dakika mesafede, Soğuksu Milli Parkına komşu olarak konumlandırıldı.


2 Etap halinde inşa edilen Akasya Vadisi Kızılcahamam'ın ilk etabında yer alan daireler 65 metrekare, 75 metrekare ve 95 metrekare daire tiplerinde dizayn edildi. 2. Etap dairelerinde ise 55 metrekare, 65 metrekare, 70 metrekare ve 95 metrekare olarak farklı seçenekler sunuluyor.


Akasya Vadisi Kızılcahamam'da aquapark ve açık havuz, SPA, masaj, hamam, sauna, aile banyoları, spor salonu, açık kapalı çocuk oyun alanları, restoran, cafe ve alışveriş alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Akasya Vadisi Kızılcahamam devremülk fiyatları

Akasya Vadisi Kızılcahamam devremülk fiyatları kış dönemleri için 15 günlük 9 bin TL ile 17 bin TL arasında, yaz dönemleri için ise 11 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Kızılcahamam Akasya Vadisi adres: Akasya Caddesi No: 36 Kızılcahamam - ANKARA


Akasya Vadisi Kızılcahamam iletişim:

Telefon: 0 (312) 736 37 37 

Web Adresi: www.akasyatermal.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön