29 / 03 / 2024

Kızılcahamam Akasya Vadisi devremülk fiyatları!

Kızılcahamam Akasya Vadisi devremülk fiyatları!

270 konuttan meydana gelen Akasya Vadisi Termal Tesisleri Ankara'nın Kızılcahamam mekiinde yer alıyor. Akasya Vadisi Kızılcahamam 2 etap halinde yükseliyor.



Esenboğa Havalimanı’na 1 saat mesafede olan Kızılcahamam Akasya Vadisi Ankara’ya 40 dakika mesafede, Soğuksu Milli Parkına komşu olarak konumlanıyor.


30 bin metrekare alan üzerinde yükselen  Ankara  Akasya Vadisi 2 etap şeklinde inşa edildi. Akasya Vadisi Kızılcahamam'da devremülklerin büyüklükleri ilk etap için 65 metrekare ile 95 metrekare , ikinci etap için ise 55 metrekare ile 95 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Kızılcahamam Akasya Vadisi devremülk fiyatları!

Kızılcahamam Akasya Vadisi devremülk fiyatları kış dönemlerinde 15 günlük 9 bin lira ile 17 bin lira arasında, yaz dönemlerinde ise 11 bin lira ile 19 bin lira arasında farklılık gösteriyor.


Ankara Kızılcahamam Akasya Vadisi 270 konuttan meydana geliyor. Termal tesiste yer alan devremülkler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.


Kızılcahamam Akasya Vadisi'nde yer alan sosyal alanlar arasında aquapark ve açık havuz, SPA, masaj, hamam, alışveriş alanları, sauna, aile banyoları, spor salonu, açık kapalı çocuk oyun alanları, restoran, cafe gibi imkanlar mevcut.


Kızılcahamam Akasya Vadisi adres: Akasya Caddesi No: 36 Kızılcahamam - ANKARA


Kızılcahamam Akasya Vadisi iletişim:

Telefon: 0 (312) 736 37 37 

Web Adresi: www.akasyatermal.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön