24 / 04 / 2024

Akasya Vadisi Erzurum'da 9 bin TL'ye devremülk!

Akasya Vadisi Erzurum'da 9 bin TL'ye devremülk!

Bin yatak kapasiteli ve 5 bin 500 devremülkten oluşan Akasya Vadisi Erzurum'da satışlar devam ediyor. Erzurum Akasya Vadisi'nde devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlıyor.



Erzurum'un Pasinler ilçesinde hayata geçen Akasya Vadisi Termal Tesisleri 3 blok halinde inşa edildi. Toplam 5 bin 500 devremülkten oluşan termal tesiste devremülk daireler tam donanımlı olarak satış sunuluyor.


Akasya Vadisi Erzurum doğa ile iç içe bir tatil imkanı sağlıyor. Tapusu ile teslim edilen devremülklerde kiraya verme, devretme, kullanım için yakınlarına tahsis etme ve miras bırakma gibi haklara sahip olunur.


Akasya Vadisi Erzurum Termal Tesisleri'nin sosyal aktivite alanları arasında spor salonu, açık kapalı çocuk oyun alanları, restoran, cafe, alışveriş alanları, aquapark, açık havuz, SPA, masaj, hamam, sauna ve aile banyoları gibi imkanlar mevcut.


Bin kişilik yatak kapasitesine sahip Erzurum Akasya Vadisi'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Akasya Vadisi Erzurum devremülk fiyatları!

Pasinler Akasya Vadisi'nde yer alan devremülkler 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiyatları farklı dönemler için değişen Akasya Vadisi'nde taksit imkanı bulunuyor.



Akasya Vadisi Erzurum ofisi adres: Muratpaşa Mah. Haşıl Efendi Cad. Fırat Center İş Merkezi  Kat : 6 Daire : 38 Yakutiye - ERZURUM


Akasya Vadisi Erzurum iletişim:

Telefon: 0 (442) 238 21 00 

Web Adresi: www.akasyatermal.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön