28 / 03 / 2024

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.




Ankara Büyükşehir Belediyesi,Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak. 

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi, Keçiören Belediyesi’nin ön tarafında yer alan ve Keçiören Kaymakamlığı’nın arka kapısıyla birlikte Keçiören metro çıkışlarını da içine alan bölgede, dev bir kent meydanı hazırlıyor. Büyükşehir, Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kaymakamlığı önünde yer alan alanda,gelecek yıl açılması hedeflenen Keçiören Metrosu’nun yeraltı iniş ve biniş duraklarının da yeralacağı dev meydanın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Meydanı için en büyük meydan saatlerinden birini bu alana kurarken, meydana estetik kazandırmak amacıyla da dev bir havuzyerleştirecek.

Keçiören ile birlikte tüm Ankara’ya kazandırılacak dev meydan, 17 bin metrekare sert zemin ve 3500 metrekare yeşil alan olmak üzere, 20 bin metrekarenin üstünde bir alandan oluşacak. 

Meydan, inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından,Ankaralıların hizmetine sunulacak.



Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön