28 / 03 / 2024

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.



Aymor Grup tarafından Ankara’nın yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya Çakırlar’da yapımı gerçekleştirilen Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, konut alıcılarına “bahar fırsatı” sunuyor.

“Şehir içinde koca bir şehir” konsepti ile 388 dönümlük bir alanda kurulan Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı. “Tüketiciyi Koruma Haftası” dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında erken davranan alıcılar, bu daireleri aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile satın alabilecek. 


Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, düşmeyen faizler başta olmak üzere mevcut piyasa koşullarının, ancak düşük taksit ödemesi ile ev sahibi olabilen sabit gelirli kesimin alım gücünü zorladığını belirterek, bu kesimi konut sahibi yapmayı kendileri için öncelik olarak belirlediklerini ifade etti. Ayhan, “Biz Mebuskent’i hayata geçirirken geleneksel Türk ailesini baz aldık ve onlara sağlıklı, mutlu, huzurlu, güvenli ve iyi komşuluk ilişkilerine dayalı bir yaşam ortamı dizayn etmeyi hedefledik. Bu amaçla projemizde zengin sosyal donatı ve imkânlara yer verdik. Bunu yaparken fiyat avantajı sağlamaya da azami çaba harcıyoruz. Piyasa koşullarının elverdiği ölçüde kaliteyi, cazip fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

-Yıl sonunda yaşam başlıyor… 

Başkent’in yeni gözde yaşam merkezlerinden Çakırlar’da inşası devam eden Mebuskent’te konutlar bu yılın sonunda teslim edilecek ve hayat başlayacak. Mebuskent, 4-5 bin kişilik bir nüfus barındıracak. 332 villa ve 10 bloktan oluşan Mebuskent’te, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Kürşat Ayhan’ın verdiği bilgiye göre Mebuskent Türkiye’nin yeşil alan oranı en büyük projelerinden biri... Şehir merkezinin kuzeyinde, rakım olarak şehir ortalama rakımından 110 metre daha yüksekte yer alan ve şehre oksijenin girdiği bir lokasyonda kurulan Mebuskent’in toplam yerleşim alanının yüzde 87’sini yeşil alan ve sosyal yaşam alanları oluşturuyor, beton alanların payı sadece yüzde 13’te kalıyor. Mebuskent’in yeşil alanlar ve sosyal yaşam alanların hacmi 85.750 metrekareye ulaşıyor. Yerleşke, içindeki meyve ağaçları dâhil her türden toplam 23 bin ağaçla, doğanın tüm renklerini barındıracak. 


Mebuskent’te çocuklar için oyun alanları; her yaştaki kişiler için zengin spor imkânları yanında özel gün, toplantı ve diğer sosyal etkinlikler için özel mekânlar bulunuyor. Doğal botanik parkı niteliğindeki yeşil alan içinde; 13.650 metrekarelik golf sahası, 5.000 metrekarelik AVM, 2.000 metrekare alana sahip spor kompleksleri, yürüyüş yolları, çocuklar için 11 oyun parkı, bisiklet yolları, evcil hayvanlar parkı ve ayrıca kreş de yer alıyor. 


Aynı zamanda 3 kilometrelik uzunluğu ile halen Türkiye'nin en büyük bisiklet parkuruna sahip yerleşim projesi olan Mebuskent’te yerleşim içi trafik alt yapısı, çevre düzenlemesi ve tüm donatılar, bisiklet kullanımına odaklı ve bunu özendirecek şekilde hazırlandı. 


Mebuskent, doğal ışığı cömertçe içeri taşıyan büyük pencereleri başta birçok özelliğiyle tasarımda da fark yaratıyor.  Sakinlerine 7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti verecek Mebuskent, bulunduğu lokasyondaki gelişmiş ulaşım imkânları dolayısıyla Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakikalık mesafede yer alıyor.




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Ankara'nın yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya Çakırlar'da Aymor Grup tarafından yapımı gerçekleştirilen başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, konut alıcılarına "bahar fırsatı" sunuyor. Mebuskent'te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler için de cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10'luk bir kontenjan ayrıldı. "Tüketici Haftası" dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında erken davranan alıcılar bu daireleri aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile satın alabilecek. 


HEDEF SABİT GELİR GRUBU 

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, düşmeyen faizler başta olmak üzere mevcut piyasa koşullarının ancak düşük taksit ödemesi ile ev sahibi olabilen sabit gelirli kesimin alım gücünü zorladığını belirterek, bu kesimi konut sahibi yapmayı kendileri için öncelik olarak belirlediklerini ifade etti. Ayhan, "Biz Mebuskent'i hayata geçirirken geleneksel Türk ailesini baz aldık ve onlara sağlıklı, mutlu, huzurlu, güvenli ve iyi komşuluk ilişkilerine dayalı bir yaşam ortamı dizayn etmeyi hedefledik. Bu amaçla projemizde zengin sosyal donatı ve imkânlara yer verdik. Bunu yaparken fiyat avantajı sağlamaya da azami çaba harcıyoruz. Piyasa koşullarının elverdiği ölçüde kaliteyi, cazip fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 



Sabah


Geri Dön