19 / 04 / 2024

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 



Projede yer alan dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek dairelerin satış işlemleri ise 27 Ağustos - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında ilgili Bankanın Çayırhan Şubesi tarafından yapılacak. 

TOKİ  Ankara  Nallıhan Çayırhan projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 100 bin 624 TL ile 184 bin 111 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 

Konut seçimini yapanlar,  peşinatını T.C.Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş.’nin Çayırhan Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini ve Müzekkere tutanağını imzalayacaklar. 

Konut alıcıları, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahipler. 

Satış işlemleri, T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş.’nin Çayırhan Şubesi aracılığıyla yapılabilecek. 

Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön