27 / 04 / 2024

Ankara Next Level daire fiyatları!

Ankara Next Level daire fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Ankara Next Level

Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın Söğütözü bölgesinde yükselen Ankara Next Level daire fiyatları minimum 761 bin TL'den başlıyor. Ankara Next Level daire teslimleri Eylül ayında yapılacak...




19 bin 590 metrekareye ulaşan inşaat alanına sahip olan Next Level projesi Pasifik İnşaat'ın girişimi ile yükseliyor.  Ankara  Next Level projesi 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana geliyor. 


 Konum olarak Ankara'nın Söğütözü ilçesinde yükselen Ankara Next Level daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 liradan başlıyor. Ankara Next Level daire fiyatları 'nın detayları şöyle: 


Ankara Next Level daire fiyatları: 


Ankara Next Level daire fiyatları minimum 761 bin liradan başlayarak maksimum 1 milyon 882 bin liraya kadar yükseliyor. 0312 284 47 47 numaralı telefondan Ankara Next Level daire fiyatları 'na daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz


Ankara Next Level daire fiyatları!


Ankara Next Level ödeme bilgilerine göre  yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan miktar için banka  kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor. Projeden konut almak isteyenlere aynı zamanda daireler için 18 aya kadar 0 faizle vadelendirme olanağı da sunuluyor. 


Ankara Next Level nerede? 


Ankara Next Level açık adres:  Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara 


Ankara Next Level teslim tarihi 2013 yılının Eylül ayı olarak belirlenmiş durumda. 


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön