20 / 04 / 2024

Ankara Next Level daire fiyatları!

Ankara Next Level daire fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Ankara Next Level

Ankara Next Level daire fiyatları 464 bin liradan başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerin yer aldığı Ankara Next Level Rezidans projesinde konutların teslimleri 2014 yılının Haziran ayında yapılıyor....




Next Level Rezidans projesi  Ankara  Söğütözü bölgesinde inşa ediliyor. Next Level Rezidans Ankara projesi  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Next Level daire fiyatları metrekare olarak 7 bin 200 liradan başlıyor. 


Next Level Rezidans Ankara projesinde daire teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında yapılması hedefleniyor. Next Level Rezidans Ankara projesi 45 adet suit daire, 65 rezidans daire ve 133 ofisten meydana geliyor.


Ankara Next Level Rezidans projesinde ödemeler firma bünyesinde ya da banka kredisi ile yaksitli olarak yapılabiliyor. Next Level Rezidans Ankara projesinde konut alanlarının yanı sıra AVM alanı da yer alıyor.



Ankara Next Level daire fiyatları!


Ankara Next Level daire fiyatları kapsamında konutlar 464 bin liradan başlayarak satılıyor. Ankara Next Level Rezidans projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, toplantı salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Ankara Next Level Rezidans satış ofisi ile 0312 284 47 47 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz.



Ankara Next Level Rezidans nerede?

Ankara Next Level Rezidans adres : Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara



Ankara Next Level Rezidans iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön