26 / 04 / 2024

Ankara ONS İncek Residence ne zaman teslim?

Ankara ONS İncek Residence ne zaman teslim?

Firma: Ons İnşaat

Proje: Ons İncek

Ankara İncek bölgesinde ONS İnşaat imzasıyla inşa edilen Ankara ONS İncek Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı Haziran ayı deniliyor. Projede satışlarda yüzde 1 KDV uygulanıyor...



Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ankara  Ons İncek  Residence ne zaman teslim sorusunun cevabı öncesinde projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede yüzde 40 peşinat sonrasında aylık taksitler 1,900 TL'den başlayarak değişiyor. 


Dairelerin 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Ankara İncek ONS Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. 


ONS İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara ONS İncek Residence ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı içerisinde deniliyor. 41,43 ve 45 katlı 3 bloktan meydana gelen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Ankara ONS İncek Residence ne zaman teslim?


Yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik gibi sosyal alanları içerisinde barındıran ONS İncek Konutları nerede sorusuna  Ankara  İncek cevabı uygun görülüyor. 


Ankara ONS İncek Residence ne zaman teslim sorusuna cevap olarak Haziran 2016 uygun görülüyor. İçerisinde 992 adet residence daire bulunan projede yer alan dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor. 


ONS İncek Residence ödeme koşulları!

http://www.emlakkulisi.com/ons-incek-residence-odeme-kosullari/260034


ONS İncek Ankara Residence iletişim:

Telefon: 444 667 4

Web Adresi: onsincek.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön