18 / 04 / 2024

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri sürüyor!

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri sürüyor!

Ankara Sincan Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. TOKİ tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalannda hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor.




Ankara Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ  tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalannda hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor. 9 etapta tamamlanacak olan görüşmelerin ilk etap görüşmeleri tamamlandı. 2 etap görüşmelerine başlayan yetkililer, 1030 hak sahibi ile daha görüşecek. 30 Kasım'a kadar 2. etap görüşmelerini de tamamlamayı planlayan yetkililer, en kısa sürede görüşmeleri tamamlamayı umduklannı söyledi. 

9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. Saraycık Mahallesi'nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. Grup grup görüşmelere çağnlacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklannı öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklanna gitmesi ya da www.sincan.bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 



Yedigün Gazetesi


Geri Dön