25 / 04 / 2024

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.



Ankara'nın Akyurt ilçesinde yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan  Ankara  Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı.

Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önderliğinde Akyurt’ta fuar ve kongre merkezi inşaat alanında gerçekleşti.

Ankara Valisi Vasip Şahin'in katıldığı toplantıda şirketin 8 ortağının temsilcisi inşaat alanını inceledi.

FUAR ALANI İNŞAATININ BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİ ANA HEDEF

Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi’nin 8 ortağını temsilen Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, ATO Başkanvekili Halil İbrahim Yılmaz ile Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Akyurt’ta inşaat alanını gezip, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

Taraflar yaptıkları toplantıda, yapımı devam eden fuar ve kongre merkezinin bir an önce bitirilmesi için çalışmaların hızlandırılması yönünde karar aldı.


Geri Dön