24 / 04 / 2024

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.



Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine katkı sağlaması planlanan Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor.  Kayseri OSB himayesinde  inşa edilen merkezin inşaatı hızlandı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Tahir Nursaçan, Kayseri OSB’nin uygulamaya dönük büyük ve örnek projeleri arasında bulunan Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Nursaçan “Mart 2019’da hizmete sunmayı planladığımız Fuar ve Kongre Merkezi sadece ilimiz değil, civar vilayetlere de hizmet edecek şekilde ülkemiz ekonomisine katma önemli katma değerler sağlayacaktır. Tarihinde hep ticaret ile anılmış, geçmişinde Yabanlu Pazarı gibi dünyanın ilk uluslararası fuarını barındıran şehrimize, bu fuar alını kazandırmak boynumuzun borcudur. Günümüzde pazarda meydana gelen yeni gelişmeler rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı ortamları doğurmuştur.
Fuar organizasyonları sadece organizatör firmalar ya da katılımcı firmalar açısından değil, aynı zamanda düzenlendikleri kent, bölge hatta ülkeler için olumlu sonuçlar doğurmakta, yöre halkının sosyal ve kültürel gelişimlerine önemli katkılarda bulunmaktadırlar. Fuar Merkezi’nin tamamlanabilmesi için yoğun tempoyla çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu. 


Geri Dön