20 / 04 / 2024

Ankara West Gate'de yaşam başlıyor!

Ankara West Gate'de yaşam başlıyor!

Ankara'da beş yıldızlı otel konforunda lüks bir hayatın kapısı West Gate'de 3 kulede 747 konut bulunuyor. Ankara'nın gelecek vizyonu West Gate; zevkli tasarımı, rengarenk peyzajı ile fark yaratırken, ödemede de kolaylıklar sunuyor.



Ankara'nın gelecek vizyonu West Gate; zevkli tasarımı, rengarenk peyzajı ile fark yaratırken, ödemede de kolaylıklar sunuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerini barındıran West Gate Residence'da hem işiniz, hem hayatınız kalite ve keyfin içine giriyor. West Gate size düşündüklerinizin ötesinde ayrıcalıklar vaat ediyor. 


Housekeeping, oda servisi, resepsiyon ve lobi, vale, sekreterya, concierge hizmetlerini bu projenin farkıyla edinebileceksiniz. Full residence konsepti ile hayatınızı kolaylaştıracak hizmetler arasında toplantı odaları, 24 saat teknik servis, oto yıkama da bulunuyor. Aynı zamanda yaşamaya başladığınızda sizleri bekleyen birçok yenilik West Gate'de. 


GELECEĞE YAPILAN YATIRIM 


Eskişehir Yolu üzerinde 3 tarafı bulvarlarla çevrili noktada bulunan yeni yaşam alanınızın lokasyonu bir diğer ayrıcalığınız oluyor. Ankara'nın gitgide hareketlenen bölgesi Eskişehir Yolu'nda, gelecek için büyük değer taşıyan bir yerde bulunan West Gate ile geleceğe yatırım yapacaksınız. Metro ile ulaşım kolaylığı da, proje lokasyonunun sunduğu bir diğer avantaj oluyor. 


Alışverişte de lüks hayat sizinle 747 konutun 3 kulede bir araya geldiği West Gate'de 30 bin metrekarelik alışveriş merkezi hem keyfi hem de ihtiyaçlarınızı ayağınıza getiriyor. Tıpkı konut tasarımında olduğu gibi AVM'de de lüks ve şık konsepti ön plana çıkartan West Gate'de, 120 farklı mağaza yer alıyor. Size özel hayatınızda size özel markalarla buluşuyorsunuz. 

Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, koşu ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra mini golf sahası West Gate'de. Lüks hayatınızdaki farklılığınızı spor yaparken de hissedin diye... 


Sabah Ankara


Geri Dön