19 / 04 / 2024

Ankara Yapı Fuarı, 23 Ekim’de başlıyor!

Ankara Yapı Fuarı, 23 Ekim’de başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 - 26 Ekim tarihlerinde Congresium - ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bölgenin en büyük yapı buluşması olarak öne çıkıyor.



1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle bir araya getiriyor.


Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda 12.000 m2'lik alanı, 300 katılımcı firma ve her yıl ağırladığı 30.000'e yakın ziyaretçisi ile Yapı Fuarı - Turkeybuild  Ankara  bölgenin en büyük yapı buluşması olarak öne çıkıyor.


Türkiye ekonomisinin yükselen değeri yapı sektöründe, yılın en önemli buluşmalarından biri olan bu fuarın uluslararası boyutuna dikkat çeken YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, şunları söyledi: “Ankara’da düzenleyeceğimiz dev buluşma ile sektörümüz için heyecan dolu bir dönem bizi bekliyor. Fuarımızın, bu yıl da oluşturacağı yeni iş ve işbirliği olanakları ile öncelikle düzenlendiği bölgenin ve sonrasında ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaya devam edeceğine inanıyoruz.”


Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara, geçtiğimiz yıllarda yüzde 20 oranında büyüyerek 12.000 metrekareye ulaşan, yeni ve modern bir altyapı ve şehir merkezine yakın bir bölgede yer alan fuar alanıyla, katılımcı ve ziyaretçilerine daha verimli bir iş platformu sunuyor. 300’ü aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturan fuar, özellikle kamu yatırımlarında yer alan karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkanı da sağlayacak.


TOKİ Haber


Geri Dön