29 / 03 / 2024

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.



Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenecek Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. İşte Sabah Gazetesi'nden Erhan Özmen'in haberi...

İnşaat sektörü yarattığı katma değer ve istihdam olanakları ile ekonominin itici gücüdür. Öte yandan yaşamımız için önemlidir çünkü barınmak insanın temel ihtiyaçlarından birisidir.

Ancak inşaat sektörü sadece konutlarımızın üretiminden ibaret değildir. Konut üretiminin yanında kara yolu, demir yolu, havaalanı, liman, elektrik santralleri, baraj, sulama tesisleri, köprü, sanayi ve ticari yapı inşaatlarının tümünü kapsamaktadır.

Yani bir ülkenin gelişiminin ana eksenini kaçınılmaz olarak "inşaat" oluşturmaktadır dolayısıyla da sektör ekonomik konjonktürden ve krizlerden doğrudan etkilenir.

Sektörün önünü hem üretici hem tüketici açısından ne kadar açar, gelişimine ne kadar ön ayak olunursa ekonomik ve sosyal geri dönüşü de o kadar güçlü ve olumlu olacaktır.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi de AKORT Fuarcılık ile birlikte bu alanda önder bir işe imza atıyor, Gaziantep'te İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarları düzenliyorlar.

4-10 Ekim 2018 tarihlerinde BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı başta Gaziantep ve bölge olmak üzere tüm Türk inşaat sektörüne vizyon katacak bir organizasyon.

Gaziantep'in inşaat sektöründe gelecek fırsatlarını en çok besleyen de yakın komşu ülkelerin yeniden yapılanması ve inşa edilmesi süreci olacaktır.

Sektörde faaliyet gösteren veya gelecek dönemde fırsatları değerlendirmek isteyenlerin bu fuarları ziyaret etmesinde büyük fayda olduğunu düşünüyorum.


 


Geri Dön