25 / 04 / 2024

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile buluşarak  Ankara  Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, Twitter hesabı üzerinden Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleştirdikleri istişare toplantısıyla ilgili paylaşım yaptı.

Kurum, "Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ile yeni adalet sarayımızın yapım projesi hakkında istişare toplantısı düzenledik. İnşallah Cumhuriyet'in 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız." açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Gül de Twitter hesabı üzerinden görüşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile yeni Ankara Adliyesiyle ilgili son durumu değerlendirdik. Projelendirme aşamasında büyük mesafe katettik. Tamamlandığında, Başkent'imize yakışır bir adliyemiz olacak."

Bakanlar Kurum ve Gül, Twitter hesapları üzerinden görüşmeyle ilgili fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda her iki bakanın da görüşmede koronavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşmadığı ve maske taktığı görüldü.


Geri Dön