27 / 04 / 2024

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.



Ankara Mamak’ta Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında görüşmeler başladı.  Ankara   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda fikir alışverişi yapıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıya, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Gökşin, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Vedat Üçpınar, Ömer Faruk Erciyas, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Demir ve ASKİ, Fen İşleri, Çevre Koruma, Kent Estetiği, Emlak İstimlâk Özel Projeler Daire Başkanlığı yetkilileri katıldı. 

Kentsel dönüşüm fırsatı

Doğru şehirleşme için kentsel dönüşümün fırsat olarak görüldüğü toplantıda, ortak akıl vurgusu yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Tuna, “Göreve geldiğimiz günden bugüne Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinde hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünya’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi

Mamak’ın her yerinde büyük bir dönüşüm ve gelişimin başladığını söyleyen Başkan Akgül ise, “Dünya’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile geleceğin modern ve güvenli şehri inşa ediliyor. Bir nevi geçmişin tamiri yapılıyor. İlçemizde devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile fiziki dönüşümün yanı sıra mekânsal ve sosyal değişimi de birlikte yürütüyoruz” dedi.


Geri Dön