24 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle Yapı Kooperatifi’nde tapu sevinci!

Ankara Yenimahalle Yapı Kooperatifi’nde tapu sevinci!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İş yeri Yapı Kooperatifi üyelerine tapularını teslim etti.



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İş yeri Yapı Kooperatifi üyeleriyle kahvaltıda görüştü.

”Ben Yenimahalle Sayesinde Fethi Yaşar Oldum”

Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kooperatif üyelerinin sorunları dinleyen Başkan Fethi Yaşar, iskan sorunlarını çözdükleri üyelere tapularını verdi. Yaşar, “Yenimahalle’de bugüne kadar 50 bin konutun iskan sorununu çözdük” şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi üyelerinin davetine icabet eden Başkan Yaşar, “Yenimahalle’ye geldiğimde 13 yaşındaydım. 15 yaşında ticarete başladım. Sizlerin arasından gelen birisi olarak sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum” diye konuştu.

“Bu yapıyı yaşattık”

Yapı Kooperatifi’nin göreve geldiklerinde çok büyük sorunları olduğunu da belirten Yaşar, “İlk seçildiğimizde buranın büyük problemi vardı. Burası can çekişen bir yapıydı. Biz bu yapıyı ya sona erdirecektik ya da yaşatacaktık. Biz yaşatmayı seçtik çok şükür bunu da hep birlikte başardık. Bugün buradan birçok insan evine ekmek götürür hale geldi. Burada başarıya ulaşırken, ne belediye zarar gördü ne de sizler zarar gördünüz. Günümüzde ticaret yapmak artık çok zorlaştı. Biz sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.


Tapu sevinci

Kooperatif içerisinde yıllardır süren iskan sorunun çözüldüğünü belirten Yaşar, “Bugün burada sizlere tapularınızı vermenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu. 


Geri Dön