26 / 04 / 2024

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.



Ankara’nın Altındağ ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve yine Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Tarım A.Ş. bünyesinde olan Balıkesir Kültür Evi hizmete açıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törene, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, eski Başbakan Yardımcısı ve TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç ve milletvekilleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

VALİ YAZICI: “ANKARA’DA DA BİR EVİMİZ OLDU”

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ankara’da inşa edilen Balıkesir Kültür Evi ile ilgili şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediyemizin Balıkesir’i temsil etmek adına yöresel ürünlerimizin sergilendiği Balıkesir Kültür Evi’nin açılışını güzel bir katılımla gerçekleştirdik. İnşallah bu merkezde Balıkesirimizin ürünleri satılacak ve zaman zaman Balıkesirmizin kültürünü ifade eden çeşitli toplantılar, kültürel etkinlikler yapılabilecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin 10 numaralı ili olan Balıkesir’in Ankara’da güzel bir evi oldu. İnanıyoruz ki, Ankara’daki Balıkesirli hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm Ankaralılar’a Balıkesir’in farklı lezzetlerini sunmuş olacağız.“


Geri Dön