23 / 04 / 2024

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? sorularını vatandaşlar sormaya başladı. İşte detaylar!



ANKARA’DA EKMEĞE ZAM MI YAPILDI?

Ankara'da fırıncılar artan maliyetlerden dolayı ekmeğe zam kararı aldı.  Ankara  Fırıncılar Odası yeni fiyat listesini yayımladı. 200 gram ekmeğin güncel fiyatı 3 liradan 4 liraya yükseldi. Ata ekmeği 8 lira olurken, kepek Ekmek ise 6,50 liraya yükseldi. Ankara’da ekmeğe yapılan zamların 5 Temmuz Salı gününden geçerli olacağı açıklandı. Ankara Fırıncılar Odası'nın yayımladığı yeni ekmek fiyat listesini yayınladı. 

 ANKARA’DA EN SON EKMEĞE NE ZAMAN ZAM YAPILMIŞTI?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, geçtiğimiz aylarda Ankara'da 200 gram ekmek fiyatının 2,25 liradan 2,75 liraya yükseltildiğini açıklamıştı.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye'de ekmeğin kilogram fiyatının en fazla 15 lira olduğunu söyleyip, Türkiye'de 200 gram ekmeğin fiyatının azami 3 liraya karşılık geldiğini sözlerine ekleyerek, bu fiyat değişikliğin bölgesel olarak değişebildiğini de ifade etmişti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ankara'da ekmeğe zam yapıldığını açıklayarak, şunları dile getirmişti; "Ankara'da 200 gram ekmek fiyatı, yarından itibaren geçerli olmak üzere, 2,25 liradan 2,75 liraya yükseldi. Böylelikle Ankara'da ekmeğin kilogram fiyatı 13 lira 75 kuruşa denk geldi. Türkiye genelinde 200 gram ekmeğin azami fiyatının 3 lira olduğunu düşünürsek Ankara'da yapılan zamma rağmen ekmek fiyatı yüksek değil diyebiliriz." Diğer yandan, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, yeni tarifeyle Ankara'da 400 gram Ata ekmeğinin 5,5 liradan, 200 gram kepek ve tam buğday ekmeğinin 5 liradan satılacağını da geçtiğimiz aylarda sözlerine eklemişti.

ANKARA’DA EKMEK NE KADAR OLDU?

Ankara Fırıncılar Odası yeni fiyat listesini yayımlayarak, 200 gram ekmeğin fiyatı 3 liradan 4 liraya çıktı. Ata ekmeği 8 lira olurken, kepek Ekmek ise 6,50 liraya yükseldiğini duyurdu.

Bakır fiyatlarındaki son durum ne? Bakır fiyatları düştü mü?

Dolar, euro ve altın için beklenmeyen yorum! İslam Memiş’ten senaryo değişikliği!

2022 ilave tediye tarihleri ne zaman? İlave tediyeler yattı mı 2022? İlave tediyeler ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön