25 / 04 / 2024

Ankara’da servis ücretleri belli oldu! Ankara’da servis ücretleri ne kadar 2022

Ankara’da servis ücretleri belli oldu! Ankara’da servis ücretleri ne kadar 2022

Ankara’da 2022 servis ücretleri belli oldu. Peki Ankara servis ücretleri ne kadar oldu, Ankara’da servis ücretleri nasıl hesaplanıyor detaylar haberimizde…



Mega kent İstanbul’da servis ücretlerinin açıklanmasının ardından Ankara’da da servis ücretleri belli oldu. Başkent’te servis ücretlerine yüzde 30 zam yapıldı.  Ankara  Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı Ankara’da yüzde 30 zamlanan servis ücretlerine ilişkin bilgi verdi.

EK ÜCRET TALEP EDİLEBİLECEK

Elmadağlı, salgın hastalıklar nedeniyle okul servislerinde kapasite sınırlamasına gidilmesi halinde ek ücret talep edilebileceğini duyurdu. Ayrıca akaryakıtta yaşanılacak fiyat artışları sonrası da veliler ek ücret ödemek zorunda kalabilir…

İZMİR’DE YÜZDE 25 ZAM TALEBİ

İzmir için okul servis ücretlerinin de bu hafta içinde kesinleşmesi bekleniyor.

İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Erdem Mert’in  yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesine, nisan ayı tarifelerine göre eylül ayından geçerli olmak üzere yüzde 25'lik zam talebini ilettiklerini belirterek, bu hafta konunun netlik kazanmasını umduklarını söyledi.

PEKİ ANKARA’DA SERVİS ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU? İŞTE 2022 ANKARA SERVİS ÜCRETLERİ


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön