26 / 04 / 2024

Ankaralılar cep terminali istiyor!

Ankaralılar cep terminali istiyor!

Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan cep terminali istiyor. Tuna, AŞTİ'nin taşınmasıyla ilgili "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" demişti ancak cep terminali ile ilgili açıklama yapmadı..



Ankaralılar'ın internet üzerinden başlattıkları  "Cep terminali istiyoruz" başlıklı imza kampanyalarıyla seslerini  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya duyurmaya çalışıyor. 


AŞTİ’nin taşınmasının gündeme geldiği dönemde eski Başkan Melih Gökçek, “Yeni AŞTİ ile birlikte Eskişehir Yolu, Konya Yolu, Samsun Yolu, Anadolu Bulvarı-İstanbul Çevre Yolu ile kesişimi ve Sincan-Ayaş Yolu kesişiminde yapılacak 5 cep terminali hizmet verecek” demişti. Belediye Başkanu Mustafa Tuna ise "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" ifadesiyle taşınma meselesine nokta koymuştu.


"Unutuldu mu?" sorusu


Hürriyet Ankara okurları "Cep terminalleri yapılacaktı. Vaz mı geçildi, yoksa unutuldu mu?" diye soruyor. Okur Zeki Koçver, "AŞTİ’nin yerinde kalacağını öğrendik, sevindik. Ankara’nın ana girişlerine cep terminalleri istiyoruz” derken, Mehmet Gürer ise “Ellerimizde bavullarla önce ring otobüslerine, sonra metroyla Kızılay’a, daha sonra Ankaray’la AŞTİ’ye saatlerce yolculuk yapmak istemiyoruz. Cep terminalleri istiyoruz" diyor.

 


Geri Dön