29 / 03 / 2024

Mustafa Tuna projeleri

Mustafa Tuna projeleri

Melih Gökçek istifası sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Tuna'nın bir icraatini ilk kez eleştirdi...

Ankaralılar cep terminali istiyor!

Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan cep terminali istiyor. Tuna, AŞTİ'nin taşınmasıyla ilgili "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" demişti ancak cep terminali ile ilgili açıklama yapmadı..

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Tuna'ya AKM talimatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki AKM'ye benzer bir projeyi Ankara'da bulunan AKM alanında da hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Mustafa Tuna: Sincan'ın geleceğine yatırım yapıyoruz!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Netlik Ayarı" adlı programda Sincan'ı anlattı. Radyo Doğada leyle Yiğit Arasa konuk olan Başkan Tuna, canlı yayında vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Mustafa Tuna: Sincan, Ankara'nın merkezi olacak!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan'ın gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam, kültür ve üniversite merkezi olacağını belirtti.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Mustafa Tuna'dan flaş Kanal Ankara açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin detaylarını paylaştı. Başkan Tuna, Kanal Ankara projesinin tüm çalışmalarının tamamladığını söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Saraçoğlu Projesi Kızılay'ın çehresini değiştirecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 6 Kasım 2017'de oturan Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Mustafa Tuna projeleri Haberi

Mustafa Tuna projeleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, yeni başkan Mustafa Tuna'yı eleştirdi.


Hürriyet Gazetesi'nden Murat Yılmaz'ın haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin geçtiğimiz cuma günü yaptığı toplantısında daha önce oy birliğiyle Karşıyaka Mezarlığı’nın karşısında bulunan İvedikköy’ün mezarlık yapılmasına yönelik planı iptal etti. Kabul edilen İvedikköy Mahallesi hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu’nda mahalle sakinlerinin söz konusu mezarlık alanı planının iptalini, yerine 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Şehitler Hatıra Ormanı yapılmasını talep ettikleri ve konu hakkında yargı sürecini başlatmış oldukları belirtildi. 


Gökçek ise kendi döneminde alınan mezarlık yapımı kararının iptal edilmesine tepki gösterdi. Gökçek konuyla ilgili twitter hesabından "tweet" yayınladı. Gökçek şu ifadeleri kullandı;


"Karşıyaka Mezarlığı bir yıl içinde doluyor. Bu nedenle benim belediye başkanlığım dönemimde mezarlığın karşısında hazineye ait...