20 / 04 / 2024

Annelerin kalbine giden yol Darty’den geçiyor!

Annelerin kalbine giden yol Darty’den geçiyor!

Önemli günlere özel kampanyalar düzenleyen Darty, 09-12 Mayıs tarihleri arasında Anneler Günü kampanyası düzenliyor...




 DARTY yılın en anlamlı günlerinden olan Anneler Günü için tablet bilgisayardan mutfak robotuna fotoğraf makinesinden cep telefonuna kadar birbirinden cazip hediye seçenekleri sunuyor. DARTY kampanyasında World’e özel peşin fiyatına 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme imkanı tanıyor. 


Annesine hediye almak isteyenlerin işini kolaylaştırmayı hedefleyen DARTY, 16 GB, Wi-Fi iPad Mini’yi 689 TL’den raflarına taşıyor. DARTY’de Canon Powershot SX 150 IS Dijital Fotoğraf Makinesi 399 TL yerine 259 TL, Homend 2802 Functionall Mutfak Robotu 179 TL yerine 129 TL ve 16 GB iPhone 5 1899 TL’den alıcılarını bekliyor. Ayrıca Arzum, Tefal, Rowenta, Moulinex, Philips, Fakir, Braun, Homend, Electrolux markalı küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde %20 İndirim de anneleri için hediye seçenekleri araştıranlara güzel seçenekler sunuyor. 


Her zevke hitap eden yüzlerce ürün ve markanın, yüzlerce modelini raflarına taşıyan DARTY annesine teknolojik bir hediye almak isteyenler için birbirinden şık ve trendy daha pek çok ürünü beğeniye sunuyor. 


 


Geri Dön