18 / 04 / 2024

Ant Yapı Antplato satışta!

Ant Yapı Antplato satışta!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek.Projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor.



Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan AntPIato, 25 kattan ve 180 modüler birimden olunuyor.  Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğündü iki farklı ofis birimi yer alıyor Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin A2 metrekareye kadar genişletilebilivor. 24 ay sonra teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. 



YEŞİL OFİSLER TASARLANDI 

Çevre dostıı projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yıı uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Loed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, "yeşil kiralama modeli" ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor. 



Sabah 



Antplato projesi iletişim

Telefon: 0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: www.antplato.com



Geri Dön