27 / 04 / 2024

Ant Yapı Antriva satılık!

Ant Yapı Antriva satılık!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Ant Yapı Antriva satılık son dairelerin satışları sürüyor. Banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılan Ant Yapı Antriva projesi 99 adet villadan meydana geliyor.




Antriva Evleri  Ant Yapı  tarafından hayata geçirildi. Ant Yapı  Antriva  Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva bölgesinde inşa edildi. Ant Yapı Antriva Evleri'nde konutlar hemen teslim ediliyor.


Ant Yapı Antriva satılık villalar 3 farklı tipte tasarlandı. Ant Yapı Antriva Evleri'nde villalar 323 metrekare, 569 metrekare ve 574 metrekare büyüklüğe sahip. Ant Yapı Antriva ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.


Ant Yapı Antriva satış ofisi ile 0216 630 6868 numaralı telefondan irtibata geçerek, Ant Yapı Antriva villa fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ant Yapı Antriva Evleri'nde çeşitli sosyal donatı alanları ve yeşil alanlar bulunuyor.


Son kalan vilların satış süreci devam ediyor olan Ant Yapı Antriva Evleri 99 adet villadan meydana geliyor.. Ant Yapı Antriva Evleri'nde ödemeler 120 aya kadar taksitlendiriliyor. 



Ant Yapı Antriva nerede?

Ant Yapı Antriva adres : Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak No:2 Beykoz - İstanbul



Ant Yapı Antriva iletişim

Telefon: 0216 630 6868

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön