18 / 04 / 2024

Beykoz Antriva satılık!

Beykoz Antriva satılık!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Beykoz Antriva satılık daire fiyatları 647 bin dolar ile 990 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Ant Yapı Antriva Evlerinde yer alan konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...



Banka kredisi kullanılabilen  Antriva  projesi İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı olan Riva Köyünde konumlandırılıyor. Beykoz Antriva satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Toplamda 3 tip villanın yer aldığı Antriva projesi  Ant Yapı  tarafından inşa ediliyor. Beykoz Antriva ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Beykoz Antriva satılık daire fiyatları 647 bin dolardan başlıyor.


Antriva projesinde yer alan konutlar 569 metrekare, 574 metrekare ve 323 metrekare büyüklüğe sahip. Antriva Beykoz satış ofisi ile 0216 319 15 77 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Beykoz Antriva satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 647 bin dolardan başlıyor ve maksimum 990 bin dolara kadar yükseliyor. Antriva ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Beykoz Antriva nerede?

Antriva adres bilgisi: Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak No:2 Beykoz - İstanbul


Ant Yapı Antriva iletişim bilgisi:

Telefon: 0 216 319 15 77

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön