27 / 04 / 2024

Antriva satılık villa fiyatları!

Antriva satılık villa fiyatları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Antriva satılık villa fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ant Yapı Anriva projesinde 569 metrekare A tipi 2 adet villanın satış süreci devam ediyor...



Toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen  Antriva  satılık villa fiyatlarına geçmeden önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.


Ant Yapı Antriva satılık villa tipleri A tipi olarak belirlendi. Son 2 villanın satışının sürdürüldüğü Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz Riva'da yer alıyor.


Beykoz Antriva Evleri'nde voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları gibi imkanlar bulunuyor.


Antriva satılık villa fiyatları!

Antriva satılık villa fiyatları 972 bin dolardan başlayarak 985 bin dolara kadar yükseliyor.


41 bin 670 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Antriva projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.  Ant Yapı  Antriva ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirmek mümkün.


Antriva projesindeki A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare, C tipi villaların alanları ise 323 metrekare şeklinde tasarlandı.


Antriva Evleri adres: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Ant Yapı Antriva satış ofisi 

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön