24 / 04 / 2024

Ant Yapı Antriva teslim tarihi!

Ant Yapı Antriva teslim tarihi!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Ant Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Ant Yapı Antriva teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor..



Toplam 99 adet villanın yer aldığı  Ant Yapı   Antriva  projesi, İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva bölgesinde inşa ediliyor. Ant Yapı Antriva teslim tarihi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Beykoz Antriva satılık konutların tamamı villa olarak tasarlandı. Antriva Beykoz örnek daire resimleri için projenin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Ant Yapı Antriva teslim tarihi!


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Ant Yapı Antriva fiyat bilgileri için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. ediliyor. Ant Yapı Antriva teslim tarihi için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


3 farklı tipte villadan meydana gelen Beykoz Antriva resimleri projenin web sitesinde mevcut. Ant Yapı Antriva teslim tarihi kapsamında konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Antriva Beykoz'da yer alan  A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar ise 323 metrekare alana sahip.


Ant Yapı Antriva vaziyet planı


Ant Yapı Antriva teslim tarihi!



Ant Yapı Antriva satış ofisi

Telefon: (0216) 319 15 77

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön