19 / 04 / 2024

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolara! Son 2 villada satışlar devam ediyor!

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolara! Son 2 villada satışlar devam ediyor!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Son 2 A tipi villada satışların devam ettiği Ant Yapı Antriva'da satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Villaların alanları 569 metrekare şeklinde tasarlandı.




Antriva projesi, Beykoz'da İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Riva'da inşa ediliyor. Proje;  Ant Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Toplam arsa alanı 41 bin 670 metrekare olarak tasarlanan Ant Yapı  Antriva  projesinde son 2 villada satışlar devam ediyor. 


Toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan oluşan projede teslimler hemen yapılıyor.  Projede banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. 


Ant Yapı Antriva da 972 bin dolara! Son 2 villada satışlar devam ediyor!


Satışı devam eden A tipi villalar 569 metrekare tasarlandı. Bu villaların fiyatları 972 bin dolardan başlayıp 985 bin dolara kadar yükseliyor.


Diğer villalardan B tipi villaların alanları 574 metrekare ve C tipi villaların alanları ise 323 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Ant Yapı Antriva projesinin sosyal alanlarında tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, voleybol, basketbol alanları, uydu TV sistemi ve internet bağlantıları ile telefon bulunuyor. 


Ant Yapı Antriva adres: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Ant Yapı Antriva iletişim

Antiva Evleri telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr


projeye sor



Geri Dön