24 / 04 / 2024

Ant Yapı Moskova'da 352 metrelik gökdelen inşa ediyor!

Ant Yapı Moskova'da 352 metrelik gökdelen inşa ediyor!

Rusya 'nın dikkat çeken gökdelenlerinde Ant Yapı imzası olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Moskova' da 352 metrelik yeni projeye başladıklarını belirtti...




Rusya'da konut rezidans alışveriş merkezlerinin yaııı sıra 2006 yılından bu yana Rusya'nın dikkat çeken gökdelenlerinde Ant Yapı imzası olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Moskova'nin yeni ticaret merkezi olan Moscow City bölgesinde 352 metrelik yeni bir gökdelen inşaatı gerçekleştiriyoruz. Avrupa'nın en yüksek binası unvanını taşımış olan 305 metrelik Moscow ve St. Petersburg Towers'tan sonra, 352 metre yüksekliğindeki Plot 16-A (OKO Towers) bittiğinde, Ant Yapı kendi rekorunu da yenilemiş olacak" diye konuştu. 

Okay, bunun dışında yine aynı bölgede yapımına başlanan Moscow City Terminal Projesi'nin ise döıt katlı ve 141 metre uzunluğunda, 43 katlı ve 177 metre uzunluğunda iki kule ile 23 katlı otel binasından oluştuğunu belirtti. Kuleler arasında hava köprüleri şeklinde üç adet köprünün de yer alacağını anlatan Okay, "Projede, yer altında metro istasyonu, mağazalar ve 3 bin araç kapasiteli otopark bulunacak. Projenin 28 ayda tamamlanması hedefleniyor" dedi. 



Dünya Özel Ek


Geri Dön