26 / 04 / 2024

ant yapı moskova projesi

ant yapı moskova projesi

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Ant Yapı Moskova'da 352 metrelik gökdelen inşa ediyor!

Rusya 'nın dikkat çeken gökdelenlerinde Ant Yapı imzası olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Moskova' da 352 metrelik yeni projeye başladıklarını belirtti...

Ant Yapı'dan Moskova'ya 352 metrelik gökdelen!

Rusya'nın dikkat çeken gökdelenlerinde Ant Yapı imzası olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Moskova' da 352 metrelik yeni projeye başladıklarını belirtti...

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Ant Yapı, Moskova'nın merkezinde dev projelere adını yazdıracak!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı, başkent Moskova'nın merkezinde büyük ölçekli projelere adım atıyor.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Ant Yapı, Rusya'da yeni projeye başlıyor!

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde bu yıl da 86. sırada yer alarak ilk 10 Türk firmasından biri olan Ant Yapı,  Rusya’nın Moskova şehrinde, otel-ofis projesine başlıyor.

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Ant Yapı bugüne kadar 4.5 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Yapı yurtdışında büyüyor!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havaalanı Domodedovo'nun Terminal 2 binası ile birlikte Moskova'da yeni projelere başlıyor. Ant Yapı ayrıca şirket olarak ilk kez bir havaalanı projesine imza attı.

Ant Yapı Moskova’da iki yeni projeye başlıyor!

Ant Yap ı Moskova’da iki yeni projeyi daha hayata geçiriyor: Bolşevik İş Merkezi ve LIFEBotanicheskiy Sad (Botanik Bahçesi) Rezidans Kompleksi.

Ant Yapı Moskova'da OXO projesine imza attı!

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı'da yeni projeler yolda!

Dört ortağın 1991'de kurduğu Ant Yapı, Moskova'da 0X0 adını taşıyan proje İle Avrupa'nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı 20 şantiyede 2 milyar dolarlık iş yürütüyor!

Dört ortağın 1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı’yı ve projelerini anlattı.

ant yapı moskova projesi Haberi

ant yapı moskova projesi

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi, 19 bin metrekarelik bir alana yayılıyor ve 31,1 milyon dolar değerinde. Moskova’nın yıldızı parlayan bölgesi, Leningradsky Caddesi’nde yer alıyor. Bolşevik İş Merkezi, aynı adlı eski bir şekerleme fabrikasından kalma iki binanın rekonstrüksiyonuyla düzenlenen A sınıfı loft tarzı ofis alanlarından oluşuyor. Ofisler geniş bir yelpazede çok amaçlı çalışma alanları sunmanın yanı sıra Moskova’nın 18. ve 19. yüzyıl binalarının bulunduğu önemli bir merkezi alanda konumlanmalarıyla da özel değer taşıyorlar. Tarihi yüksek tonozlu tavanlar ve tuğla duvarları çağdaş loft stiliyle buluşturan Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri, işlevsel açık planı ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor. 2016 yılı sonu itibariyle teslim ettiğimiz projeyi tamamlamanın haklı gururu...