20 / 04 / 2024

Antakya'da dönüşüm için imzalar atılmaya devam ediyor!

Antakya'da dönüşüm için imzalar atılmaya devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşmalara devam ediyor. Son olarak hak sahibi Ali Hatay ile ıslak imzalı sözleşmesi imzalandı.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Ali Hatay ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı. Makamda gerçekleşen imza töreninde Başkan Kimyeci; "Antakya'mızın Emek ve Aksaray Mahallesi'nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inşallah hayata geçireceğiz. Hem deprem riskine karşı güvenli hem de sosyal donatıları içinde barındıran bu Kentsel Dönüşüm Projemizle vatandaşlarımız rahat edecek. Hak sahibimiz Ali Hatay'a, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi. 


İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Hak Sahibi Ali Hatay; "Antakya'mızda gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşlara kaliteli bir yaşam alanı sunulacak. Bu sebeple Başkanımız İsmail Kimyeci'yi tebrik ediyorum. Memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 


Antakya Zafer 


Geri Dön