29 / 03 / 2024

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi, oldukça dar olması nedeniyle genişleterek, alt yapısını tamamladığı Akçatı mahallesi yolunda asfalt dökme çalışmalarına başladı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmada ilk kez emisyonlu asfaltlama yöntemini kullandı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın ve sağlam olan bu yöntemden istenilen verim alınırsa, bundan sonra gerçekleştirilecek bazı asfalt çalışmalarında yine emisyonlu asfaltlama uygulanacak. 

KIRSALDA HİZMET DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Akçatı muhtarı Mustafa Güven eşliğinde çalışmaları yerinde inceledi. Kırsal alandaki hizmetlerin belirlenen program dahilinde sürdüğünü ifade eden Hüseyin Güney, “Geçen yıl 1.5 kilometre yol genişletme çalışması yaptığımız Akçatı yolunun bu yıl asfalta hazırlık çalışmalarını tamamladık. Şimdi de yeni bir asfalt yöntemini burada kullanıyoruz. Kısa sürede yolun asfaltını da tamamlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.  



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön