29 / 03 / 2024

Antalya Aksu Belediyesi kendi imkanlarıyla Aksu'da 35'lik yol yapacak!

Antalya Aksu Belediyesi kendi imkanlarıyla Aksu'da 35'lik yol yapacak!

Aksu Belediyesi kendi sorumluluk alanında olmayan çalışmaları halkı mağdur etmemek için yerine getiriyor. İsmail Oğan Caddesi 'nde yol genişletme çalışması başlatan Aksu Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan yolu genişleterek ulaşımı rahatlatıyor.



Aksu Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken 35'lik yol çalışmasını kendi imkanları ile gerçekleştiriyor. İsmail Oğan Caddesi'nde 35'lik yol çalışması başlatan Aksu Belediyesi, 'Sorumluluk bizde değil' demeden halka hizmet için elinden gelen yatırımı gerçekleştiriyor, hizmette sınır tanımıyor. İmar planına göre yolu genişletmeye başlayan belediye, yolda kalan ağaçların kesimini de gerçekleştirdi. 

Yeni açılan yolda incelemelerde bulunan Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çetin, 'Biz halka hizmet için varız. Bir ilçede yolun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlçe halkının ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yeni yollar açıyoruz. Medeniyetin yoldan geçtiğinin bilincindeyiz ve bu bağlamda çalışmalarımız da sürecek'dedi. (HABER MERKEZİ) 



Antalya Son Haber


Geri Dön